EV Implant Family

EV Implant Family se skládá ze tří implantačních systémů s různými tvary těla implantátu, které sdílejí společnou “DNA”. Každý design je založen na klinických preferencích a/nebo situaci pacienta, ale jsou sjednoceny jedinečnou sadou klíčových vlastností: OsseoSpeed®, SoftTissue Chamber™ a Conical Seal Design™. Každá funkce je podložena solidními důkazy z preklinické a klinické dokumentace. Každý implantační systém je navržen tak, aby stimuloval hojící proces a pomáhal poskytovat dlouhodobou funkčnost a přirozeně vypadající estetiku.


Více informací v brožuře Vášeň pro pokrok 

Astra Tech Implant® EV

Tato všestranná a jedinečná řada implantátů nabízí rovné, kónické, šikmé, krátké, úzké a široké implantáty. Je navržena tak, aby splňovala požadavky v různých anatomických situacích.

Katalog Astra Tech Implant® EV

více

PrimeTaper EV™ Implant

Jedinečný progresivní design se samořeznými závity zajištuje rychlé zavedení implantátu bez použití nadměrného krouticího momentu. PrimeTaper EV Implant také obsahuje konstrukční prvek MicroThread, drobné závity na krčku implantátu, které jsou navrženy pro optimalizované rozložení zatížení a napětí.

Katalog PrimeTaper EV™ Implant

 

více

OmniTaper EV™ Implant

Implantát OmniTaper EV je založen na více než 20 letech klinického úspěchu implantačního systému Xive®. Implantát OmniTaper EV navíc obsahuje osvědčené konstrukční prvky implantátu – povrch OsseoSpeed a spojení implantát-abutment Conical Seal Design od Astra Tech Implant System EV – pro přesnost a předvídatelnost, dlouhodobou funkčnost a estetiku.

Katalog OmniTaper EV™ Implant

více

Tuto skupinu produktu nabizi divize: